Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Herstructureren en renoveren van riool- en drinkwaterleidingen in Amsterdam
Bos en Lommerweg Amsterdam

Herstructureren en renoveren van riool- en drinkwaterleidingen in Amsterdam

Herstructureren en renoveren van riool- en drinkwaterleidingen in Amsterdam

Nieuws

Herstructureren en verduurzamen riool- en drinkwaterleidingen Bos en Lommer

In opdracht van Waternet zijn wij half april gestart met het herstructureren en renoveren van riool en drinkwaterleidingen aan de Bos en Lommerweg in de Gemeente Amsterdam. De opdracht is ons onderhands gegund vanuit een groslijst aanbesteding. De werkzaamheden worden in eigen beheer door Markus BV uitgevoerd met GMB als specialist voor het relinen. De werkzaamheden zullen begin juli 2021 zijn afgerond en opgeleverd.

Wat houdt het project in?
We leggen rioolleidingen PVC Ø315mm aan inclusief perceel- en kolklozingen en relinen een gietijzeren riool Ø250mm. Voor het drinkwater leggen we gietijzer Ø200mm, PVC Ø110 en ØPE63mm (ten behoeve van huisaansluitingen) aan. Daarnaast verwijderen we de vervallen betonnen rioolleidingen en gietijzeren drinkwaterleidingen.

Deel gerust!