Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Bouwteam / Speciale projecten
Bouw Land in Zicht
Een optimaal eindresultaat

BOUWTEAM / SPECIALE PROJECTEN

Wij hebben in ons meer dan 75-jarig bestaan al vele projecten mogen realiseren en daarbij was elk project was uniek. Een aantal van deze projecten vinden wij extra bijzonder en dat is dan bijvoorbeeld vanwege de aanbestedingsvorm, contractvorm, omvang, samenwerking met andere partijen of uitdagende omstandigheden.

In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan met uiteenlopende Design & Construct projecten. Voor het verzorgen van een ontwerp, raming, bestek, planning, vergunningen, uitvoeringsplannen en uiteraard de realisatie hebben wij zelf de expertise in huis. Hierdoor kunnen wij onze klanten in elk projectstadium ontzorgen.

Bij voorkeur zijn wij zo vroeg mogelijk betrokken bij een project om vanuit onze praktijkgerichte invalshoek te adviseren en mee te denken. Op deze manier zijn onze klanten gegarandeerd van een optimaal eindresultaat.

Projecten

BOUWTEAM / SPECIALE PROJECTEN

Actuele en afgeronde projecten over Bouwteam / Speciale projecten