Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Leidingbouw
Van WKO tot rioolleidingen

LEIDINGBOUW

Persleidingen

Het aanleggen van nieuwe, alsmede het vervangen van bestaande persleidingen behoort tot de activiteiten die wij verzorgen.

De persleiding leveren we in diverse materialen zoals: kunststof, beton of gietijzer en elk type verbinding. Het benodigde materieel voor de aanleg hebben wij in eigen beheer, waardoor het materieel direct kan worden ingezet.

Waterleidingen

Water speelt een essentiële rol voor het leven op aarde. Voor de levering van drinkwater aan de consument verzorgen wij de aanleg van waterleidingen en huisaansluitingen.

De drinkwaterwerkzaamheden bestaan uit het aanleggen van zowel transport- als distributieleidingen. Naast de aanleg van nieuwe transport en distributieleidingen hebben wij de kennis en kunde in huis om deze te renoveren.

Wij zijn in het bezit van de vereiste bedrijfscertificaten en onze ervaren en deskundige medewerkers zijn gecertificeerd om voor diverse waterleidingbedrijven te mogen werken.

Laag temperatuur warmtenet

Een van onze specialismen is het aanleggen van laag temperatuur warmtenetten. Daarnaast kunnen wij in de voorbereiding assisteren om zo tot een goed en duurzaam ontwerp te komen. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring in leidingbouw zijn wij hiervoor een geschikte partij.

Projecten

LEIDINGBOUW

Actuele en afgeronde projecten over leidingbouw.