Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Riolering
het juiste materieel en vakbekwame medewerkers

RIOLERING

Eén van de specialiteiten van Markus BV is het aanbrengen van diverse soorten riolering. Wij zijn deskundig en ervaren in het aanbrengen van diepriolen en onderheide riolen in binnenstedelijk gebied. Daarvoor beschikking wij over het juiste materieel en vakbekwame medewerkers. Door het in eigen beheer hebben van materieel kunnen wij flexibel en veilig werken, waardoor wij hoogwaardige kwaliteit afleveren.

Onderheide riolen

Bij Markus BV bent u aan het juiste adres voor onderheide riolen. Wij hebben veel eigen materieel in huis en tevens hebben wij zeer kundige medewerkers die jarenlange ervaring in hebben in het aanleggen van onderheide riolen. Ons specialisme en materieel is met name gericht op complexe projecten op moeilijk bereikbare locaties in veelal binnenstedelijk gebied. Wij hebben voor deze projecten de kennis en ervaring in huis om alle soorten materialen vakkundig voor u aan te brengen.

Sleufkisten en sleepkisten

Wij beschikken over eigen sleufkisten voorzien van verstelbare spindels en rolsledes die wij kunnen inzetten voor de aanleg van diepriolen. De sleufkisten hebben de lengtes van 3,50 meter en 6,60 meter, met een hoogte van 2,40 meter.

Ook beschikken we over eigen sleepkisten. De sleepkisten worden toegepast om de zijkanten van de rioolsleuf te stempelen.

We beschikken over de sleepkisten met de afmetingen:

3.50 m1 x 1.64 m1
4.00 m1 x 2.50 m1
6.00 m1 x 2,20 m1

De sleuf- en sleepkisten zijn tevens beschikbaar voor verhuur.

Projecten

RIOLERING

Actuele en afgeronde projecten over riolering.