Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Saneren
Waterbodem- en bodemsaneringen

SANEREN

Waterbodem- en bodemsaneringen behoren tot onze specialisme. Naast het uitvoeren van een sanering kunnen wij advies geven en optimalisaties uitdenken en deze verwerken in een saneringsplan en vergunningentraject.

Wij zijn in het bezit van het certificaat BRL 7001 Uitvoering van landbodemsanering met conventionele methoden, BRL 7003 Uitvoering van waterbodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem en BRL 7004 Tijdelijke uitplaatsing van grond. Wij hebben eigen DLP en KVP en ons personeel en materieel zijn specifiek voor saneringen gecertificeerd, gekeurd en uitgerust. Door onze ervaring en kennis kunnen wij snel schakelen tijdens de uitvoering van een geplande -maar ook bij een onvoorziene- sanering. Bovendien werken wij met vaste en eigen afzetlocaties, waardoor de efficiënte stroming van verontreinigde grond gewaarborgd is. De herschikking van primaire en secundaire grondstromen in het terrein wordt begeleid door onze eigen grondstoffencoördinator.

Wij hebben ervaring met zeer omvangrijke bodemsaneringsprojecten die een grote impact op de leefomgeving hebben. Denkt u hierbij aan Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en de Volgermeerpolder in Broek in Waterland. De gezondheid en veiligheid van omwonenden, medewerkers, flora en fauna hebben daarbij altijd onze hoogste prioriteit.

Projecten

SANEREN

Actuele en afgeronde projecten over saneren.