Markus BV

VERHUUR 

Markus heeft uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen voor de realisatie van eigen projecten en verhuur aan derden. Deze hulpmiddelen dragen bij aan het ontlasten van de omgeving en het optimaliseren van de veiligheid op een project.

De inzet van materieel voor tijdelijke voorzieningen bevordert een efficiënte uitvoering, maakt het scheiden van (bouw)verkeerstromen mogelijk en moeilijk bereikbare gebieden toegankelijk.

Wij verhuren onder meer tijdelijke bruggen, drijvende pontons, Nato koppelpontons, rijplaten en draglineschottentijdelijke duikers en ander staal. Ook zijn wij in het bezit van een mobiele zeefmachine en bandenwasinstallatie voor vrachtwagens. En verhuren wij onze pompinstallatiesdamwanden, sleufkisten en sleepkisten.  

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden of neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogeljkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Bel 020 497 87 39 of stuur een e-mail.  

 

 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg