Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Altijd een oplossing!

Altijd een oplossing!

Altijd een oplossing!

Nieuws

Altijd een oplossing!

De uitdaging: de ruimte tussen de gestorte kelderwand en de bouwkuip damwand aanvullen met zand, slecht(s) bereikbaar over een smalle werkruimte. 

De oplossing: Markus BV heeft een stortframe ontwikkeld die het aanvullen vereenvoudigt en morsen op het onderliggende vloer gedeelte en stempelraam minimaliseert. Door de inzet van dit stortframe komt het zand alleen daar waar het hoort en kunnen we met relatief grote machines op een zeer beperkte ruimte blijven werken.

 Voor de locaties waar we écht niet langs de damwand kunnen komen hebben we nog een slimmigheidje. Hoe dit alles er in de praktijk uitziet? Klik op de link en kijk met ons mee op de bouwplaats van @JPvanEesteren op Westerpark West in Amsterdam!

Deel gerust!