Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Bouw Parkzicht IJmuiden van start

Bouw Parkzicht IJmuiden van start

Bouw Parkzicht IJmuiden van start

Nieuws

Bouw parkzicht IJmuiden van start

Op woensdag 16 januari vond de feestelijke starthandeling van Parkzicht IJmuiden plaats. Met het storten van de laatste funderingspoer door wethouder Floor Bal van Gemeente Velsen, Wesly Verhaert van Van Wijnen en Robbert van Dijk van investeringsfonds ASR werd het startsein voor de bouw van het wooncomplex gegeven.

Als ketenpartner van Van Wijnen heeft Markus ter voorbereiding op de bouwwerkzaamheden de bouwplaats ingericht, de bouwkuip ontgraven en de bouwput aangevuld. Ook de riool- en straatwerkzaamheden zullen wij realiseren.

Parkzicht vormt het laatste onderdeel van de ontwikkeling van Stadspark IJmuiden. Het wooncomplex zal bestaan uit 63 huurappartementen in het middensegment. Naar verwachting vindt de oplevering van Parkzicht in april 2020 plaats.

Deel gerust!