Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  De Amsterdamse infra zoekt jou!
Ilse Dekker geeft uitleg op het Slachthuishof

De Amsterdamse infra zoekt jou!

De Amsterdamse infra zoekt jou!

Nieuws

De Amsterdamse infra zoekt jou!

Op 3 en 4 juni jongstleden hebben wij meegedaan aan het online event ‘Aan de slag in de Amsterdamse infra’, georganiseerd door het Werkgevers Servicepunt Groot-Amsterdam.

Met 125 deelnemers was dit online event al een succes, maar stiekem stonden wij al een tijdje te popelen om de geïnteresseerden persoonlijk te mogen ontvangen. Vanochtend was het zover, een aantal belangstellenden kreeg een rondleiding op ons project Slachthuishof in Haarlem. Zij kregen uitgebreid uitleg over de inhoud van het project, het materieel waarmee wordt gewerkt en de carrièremogelijkheden binnen de infra en in het bijzonder bij Markus BV!

Met als resultaat enthousiaste gezichten en positieve reacties aan het einde van de rondleiding. Wij zagen al een aantal potentiele nieuwe collega’s, wie weet!

WSP Groot-Amsterdam, SPG-Infra en de collega’s van Markus BV wederom bedankt voor jullie positieve bijdrage om deze ochtend tot een succes te maken.

Deel gerust!