Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Demo dag slim en schoon werken

Demo dag slim en schoon werken

Demo dag slim en schoon werken

Nieuws

Demo dag slim en schoon werken

Vrijdag 1 november 2019 organiseerden we met de firma Markus-Veekens en de gemeente Amsterdam het eerste leeratelier ‘Slim en Schoon werken’. Een succesvolle dag waarbij collega’s, leveranciers, brancheverenigingen, onderzoeksinstellingen, gemeente en opdrachtgevers met elkaar in gesprek gingen om de energietransitie in de infra samen op te pakken.

Tijdens deze bijeenkomst werden er door verschillende leveranciers demonstraties gegeven met divers schoon materieel. Ook vonden er rondetafelgesprekken plaats over de mogelijkheden van waterstof, elektrisch materieel, control towers en vervoer over water. CO2-reductie ligt daarmee binnen handbereik en de energietransitie binnen de infra pakken we samen op.

Deel gerust!