Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Duurzaam doen we samen
SOK project Nissan eNV 200

Duurzaam doen we samen

Duurzaam doen we samen

Nieuws

Markus-Veekens verduurzaamt verder

Afgelopen week zijn er weer twee Nissan Electric e-NV 200 ‘uitgevlogen’. Met deze aanvulling breidt onze combinatie Markus-Veekens de elektrische vloot weer verder uit.
Na veel proberen en testen, volgen nu in een rap tempo de 1e bestellingen en aansluitend de vervolgbestellingen. We zijn nu zover dat we de herinrichtingwerkzaamheden volledig geëlektrificeerd kunnen uitvoeren. Dit scheelt veel uitstoot en reduceert tegelijkertijd ook geluidshinder.
Zo ontstaat versie 3.0 in het machinaal aanbrengen van verhardingsmateriaal. Uiteraard blijven we doorgaan met het ontwikkelen en testen van elektrisch materieel voor de Infra. Onze opdrachtgever Gemeente Amsterdam stimuleert dit alleen maar. Daar zijn wij blij om, want Duurzaam doen we Samen.
Deel gerust!