Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Duurzaam logiesbouw Zaandam
Nieuws logiesgebouw Migrantenhotel Zaandam

Duurzaam logiesbouw Zaandam

Duurzaam logiesbouw Zaandam

Nieuws

Duurzaam logiesbouw Zaandam

Het voormalige industriegebied Achtersluispolder in Zaandam wordt geleidelijk aan getransformeerd tot een aantrekkelijk woon-/werkgebied met een goede verbinding met Amsterdam. Eén van de ontwikkelingen die er plaatsvinden is de bouw van een duurzaam logiesgebouw voor arbeidsmigranten. Het Migrantenhotel bestaat uit 122 wooneenheden voor 244 bewoners. In opdracht van A. Pelt Beheer B.V. realiseren wij de civiele werkzaamheden, inclusief de fundering voor het logiesgebouw. Op woensdag 22 mei ondertekenden Adriaan Pelt en Wilko Cornelissen de aannemingsovereenkomst. Corporatiekracht zal het projectmanagement van deze ontwikkeling verzorgen.

Wij maken het ontwerp van de gebruiksruimte rondom het Migrantenhotel. Na goedkeuring hiervan kunnen wij beginnen met de benodigde grondwerkzaamheden, zoals het ontgraven van de cunetten en de bouwput. De cunetten zullen wij voorzien van puinverharding voor de bouwwegen. In de bouwput brengen wij heipalen en een prefab betonnen funderingssysteem aan.

Ursem Modulaire Bouwsystemen realiseert de bouwwerkzaamheden voor een modulair bouwsysteem van de units. Tot slot richten wij de gebruiksruimte in met onder meer rijbanen, parkeerplaatsen, groenvakken en een grote fietsenstalling. Volgens planning leveren wij het terrein begin maart 2020 op.

Deel gerust!