Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Een mooie pluim!
Uitreiking veilgheidstaart teamfoto

Een mooie pluim!

Een mooie pluim!

Nieuws

Een mooie pluim!

Vanuit de Gemeente Amsterdam kreeg ons projectteam op de Ravellaan aan de Zuidas een taart aangeboden voor de uitstekende veiligheidscultuur!

We vroegen Mark Biere, veiligheidsdeskundige bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam, om een toelichting. “De veiligheidsprijs wordt elk kwartaal uitgereikt aan een project waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat of waar op het gebied van veiligheid een significante verbetering te zien is. Binnen het Team Veiligheid van het Ingenieurs Bureau gemeente Amsterdam bespreken wij, de veiligheidskundigen, de verschillende projecten en delen we onze ervaringen. Voor het tweede kwartaal van 2021 stak de Ravellaan met kop en schouders boven de rest uit. Met name de goede samenwerking tussen de directievoerder, de toezichthouder en het projectteam, hebben ervoor gezorgd dat deze eer hen te beurt viel. Als er een verbeteractie genomen moest worden, werd er direct op gereageerd en – belangrijker nog- terugkoppeling gegeven over de genomen acties. En dat wordt zeer gewaardeerd.”

Vanuit het projectteam reageert projectleider Jeroen Plug enthousiast: “Dat was een mooie verrassing! Veilig werken is binnen de combinatie Markus-Veekens de gewoonste zaak van de wereld en als je daar dan waardering voor krijgt vanuit de gemeente, is dat een mooie opsteker voor ons team. We hebben de taart goed laten smaken!”

Deel gerust!