Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Realisatie woongebouw Fibonacci
Impressie Fibonacci Amsterdam

Realisatie woongebouw Fibonacci

Realisatie woongebouw Fibonacci

Nieuws

Realisatie woongebouw Fibonacci

Aan de Panamalaan in Amsterdam realiseert Vorm Ontwikkeling het woongebouw Fibonacci. Een woongebouw met 243 duurzame huurappartementen. De woningen worden opgeleverd met een EPC van 0,15 en een GPR gebouwscore van 8. Ook wordt het gebouw voorzien van een eigen WKO-installatie waarop de individuele woningen zijn aangesloten. Daarnaast worden de groene daktuinen onder andere benut voor het bergen van 200m3 water, waarmee de beplanting wordt geïrrigeerd.

Voor de realisatie van dit gebouw zijn we inmiddels gestart met circulair slopen van de verouderde woningen op het terrein, waarna de saneringswerkzaamheden plaatsvinden. We maken hier het gehele gebied van 2.200m2 bouwrijp.

Deel gerust!