Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Gerrit met pensioen

Gerrit met pensioen

Gerrit met pensioen

Nieuws

Gerrit met pensioen!

Vandaag namen we met een lach en een drankje in de hand, afscheid van onze collega Gerrit Jochems. Hij gaat met welverdiend pensioen!

In 2007 kwam Gerrit -voor de tweede maal- bij Markus in dienst als machinist en al snel kwam daar de functie van chauffeur bij. Hij is een echte duizendpoot en manusje-van-alles; breed inzetbaar, flexibel en hij denkt graag mee in het belang van Markus. Wanneer iemand een helpende hand nodig heeft, staat Gerrit klaar. Soms zelfs zo hulpvaardig, dat hij zijn eigen werkzaamheden weleens vergat. Hij bracht altijd gezelligheid met zich mee en was en is een graag geziene collega. Gerrit, het ga je goed! Geniet van je pensioen en we hopen je zeker nog eens te zien bij onze bedrijfsfeestjes!

Deel gerust!