Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Jubilaris Erik van der Neut viert 25 jaar in dienst

Jubilaris Erik van der Neut viert 25 jaar in dienst

Jubilaris Erik van der Neut viert 25 jaar in dienst

Nieuws

Jubilaris Erik van der Neut viert 25 jaar in dienst

Erik van der Neut viert vandaag zijn 25-jarig jubileum bij Markus BV! Precies een kwart eeuw geleden, 27 jaar jong, startte hij zijn loopbaan in de functie van calculator/werkvoorbereider. Maar de ambitie van Erik reikte verder dan het bedrijfsbureau. Door zijn gedrevenheid, bijzondere netwerkvaardigheden en presentatietechnieken weet hij zijn carrière vorm te geven en inmiddels is hij al een aantal jaren directeur bij Markus BV. Hij weet Markus BV als geen ander op de ‘regionale’ kaart te zetten. Door zijn goede focus en vastberadenheid is hij succesvol in het promoten van de organisatie en weet hij opdrachtgevers langdurig aan zich te binden. Buiten het werk om is Erik regelmatig terug te vinden op de tennis-, en op de golfbaan, waar hij dezelfde focus en vastberadenheid laat zien en daarmee een geduchte tegenstander vormt. Toch heeft Erik ook een zachte kant, zo is hij in hart en nieren een echte familieman. Hij onderneemt regelmatig activiteiten met het gezin en spreekt vol trots over zijn kinderen.

Erik, bedankt voor je teamspirit, loyaliteit en bevlogenheid. Van harte gefeliciteerd met je jubileum en we hopen er nog vele met je te mogen vieren.

Deel gerust!