Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Kop Grasweg Amsterdam-Noord

Kop Grasweg Amsterdam-Noord

Kop Grasweg Amsterdam-Noord

Nieuws

Kop Grasweg Amsterdam-Noord

Buiksloterham aan het IJ in Amsterdam wordt de komende jaren getransformeerd tot een aantrekkelijk gebied om te wonen, werken en recreëren. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van de kop van de Grasweg. Daar ontwikkelen Amvest en Hurks Vastgoedontwikkeling (samen Kop Grasweg C.V.) in samenwerking met de Alliantie een levendig woon-werkgebied met ruim 300 appartementen en 4.000 m2 commerciële ruimte, voor onder meer retail en horeca. Markus vormt met AmvestHurks en Fugro een bouwteam en zal de overhoogte afgraven, een tijdelijke damwand aanbrengen en een betonnen kademuur slopen.

Op vrijdag 22 maart vond de officiële ondertekening plaats door Frank van Breukelen (Amvest) en Wilko Cornelissen (Markus). Zij gaven hiermee het startsein voor de werkzaamheden die wij vanaf half april gefaseerd uit zullen voeren. Volgens planning ronden wij deze aan het einde van het jaar af. Daarna zullen wij nog voor Hurks in bouwteamverband de bouwkuipen verzorgen.

Deel gerust!