Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Tijdelijke brug voor bouw Spa Sport Hotel Zuiver

Tijdelijke brug voor bouw Spa Sport Hotel Zuiver

Tijdelijke brug voor bouw Spa Sport Hotel Zuiver

Nieuws

Tijdelijke brug voor bouw Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver breidt uit en start met de bouw van een nieuw hotel. Het nieuwe hotel wordt gebouwd op het naastgelegen terrein van Spa Zuiver in het Amsterdamse Bos en krijgt maar liefst 39 kamers. Aangezien de bestaande brug onvoldoende draagkracht heeft voor de aan- en afvoer van materiaal en heistellingen werd deze week een tijdelijke zwaar verkeer brug ingehesen.

De tijdelijke brug, met een draagkracht van maar liefst 60 ton, blijft voor de periode van een jaar liggen. De brug biedt uitkomst voor de realisatie van projecten. Zo kan het werkverkeer het terrein bereiken en wordt daarnaast de omgeving ontlast.

Wij verhuren uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen voor de realisatie van eigen projecten en verhuur aan derden. Van tijdelijke bruggen, (drijvende) pontons, rijplaten en draglineschotten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Deel gerust!