Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Bouwvak BBQ
Bouwvak BBQ Speech ENE IJmuiden

Bouwvak BBQ

Bouwvak BBQ

Nieuws

Bouwvak BBQ

De bouwvak is in zicht en daarom ging afgelopen zaterdag de BBQ aan, die van Paviljoen Noordzee aan het IJmuidense strand dan. Dit jaar waren ook de partners en kinderen van alle Markus-collega’s uitgenodigd. Met zo’n 140 personen genoten we van het lekkere eten en drinken, de mooie omgeving en goed gezelschap.

Het weer viel een tikkeltje tegen, maar dat maakte voor de sfeer helemaal niet uit. Zeker de kinderen merkten niets van de afwezige zon. Zij vermaakten zich prima met het strandspeelgoed, volleyballen en de minigravers (jong geleerd, is natuurlijk oud gedaan).

Het was weer een mooie gebeurtenis, waar we met een goed gevoel op terugkijken. En nu … op naar de bouwvak (29 juli t/m 16 augustus)!

Deel gerust!