Markus BV

TIJDELIJKE BRUG HUREN

Brug huren

Bij veel (wegen)bouwprojecten zijn tijdelijke voorzieningen, omleidingen en werkwegen onmisbaar. Wij verhuren uiteenlopende brugtypen met verschillende afmetingen. Denkt u hierbij aan voetgangersbruggen, fietsbruggen en loopbruggen voor woonboten. Ook het huren van een tijdelijke autobrug of zwaar verkeer brug is mogelijk. Onze zwaar belastbare bruggen zijn in lengte variërend van 11 m1 tot 39 m1 vrije overspanning. Daarnaast beschikken wij over koppelpontons en vouwpontons die goed kunnen functioneren als pontonbrug.

Toepassing tijdelijke bruggen

Een tijdelijke brug biedt uitkomst als noodbrug en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Bij wegwerkzaamheden bijvoorbeeld is een goede doorstroming van het verkeer cruciaal. Door een noodbrug te gebruiken veroorzaakt groot onderhoud, een reconstructie of verlegging van een (snel)weg geen vertragingen. Ook voor de ontsluiting van kavels voor woningbouw, een bedrijventerrein of bouwplaats is een noodbrug een goede oplossing. Een tijdelijke dam met duiker kan zorgen voor een optimale toegankelijkheid van een woningbouw- of bedrijvenlocatie. Voor de aanvoer en afvoer van bouwmateriaal is een noodbrug over een sloot onmisbaar.

Wij willen het huren van een tijdelijke brug zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Daarom verzorgen wij natuurlijk ook het transport, het plaatsen en het verwijderen van de brugconstructie.

Loopbrug huren

Wij verhuren loopbruggen met verschillende afmetingen. Een voetgangersbrug biedt een tijdelijke oplossing voor het oversteken van bijvoorbeeld een sloot of een sleuf. Ook kan de loopbrug worden ingezet om een woonboot of drijvend platform bereikbaar te maken.

Markus Amsterdam tijdelijke loopbrug of fietsbrug huren

Fietsbrug huren

Wij zijn in het bezit van fietsbruggen met verschillende afmetingen. Een fietsbrug kan uitkomst bieden als noodvoorziening bij infraprojecten, bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan de vaste brug of als omleidingsroute over water. Een tijdelijke fietsbrug is meestal ook toepasbaar als loop-fietsbrug.

Markus Amsterdam tijdelijke loopbrug of fietsbrug huren

Autobrug huren

Voor het huren van een autobrug bieden wij diverse mogelijkheden. Wij beschikken over tijdelijke bruggen voor zowel auto’s als vrachtauto’s. Daarnaast verhuren wij vouwpontons met een draagvermogen tot 50 ton, die daardoor ook zeer geschikt zijn voor (zware) motorvoertuigen.

Brug voor zwaar werkverkeer huren

Wij verhuren noodbruggen voor zwaar werkverkeer. Een tijdelijke brug voor vrachtverkeer kan de toegankelijkheid van een infraproject aanzienlijk vergroten en biedt mogelijkheden voor de aanvoer en afvoer van materieel en bouwmateriaal.

Markus Amsterdam tijdelijke brug auto of zwaar verkeer huren

Baileybrug huren

Wij zijn in het bezit van een baileybrug. Deze tijdelijke brug bestaat uit standaard brugdelen en is snel en eenvoudig op te bouwen. De afmetingen en draagkracht van de baileybrug zijn variabel door het aantal brugelementen dat wordt gebruikt.

Markus Amsterdam baileybrug huren

Treadways huren

Naast verschillende soorten tijdelijke bruggen verhuren wij treadways. Deze koppelbare constructie-elementen zijn geschikt voor bruggenbouw, slootkruisingen en stalen brugdelen. De treadways hebben een draagvermogen tot 50 ton en kunnen op land en over water worden geconstrueerd. Doordat de treadway-elementen worden gekoppeld zijn er vele gebruiksmogelijkheden. Een treadway is onder meer toepasbaar als platform, overkluizing of oprit.

Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u snel en eenvoudig aan.

Nu een offerte aanvragen >
 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam