Markus BV

BRUG HUREN

Loopbrug huren

Wij verhuren loopbruggen met verschillende afmetingen. Een voetgangersbrug biedt een tijdelijke oplossing voor het oversteken van bijvoorbeeld een sloot of een sleuf. Ook kan de loopbrug worden ingezet om een woonboot of drijvend platform bereikbaar te maken.

Fietsbrug huren

Wij zijn in het bezit van fietsbruggen met verschillende afmetingen. Een fietsbrug kan uitkomst bieden als noodvoorziening bij infraprojecten, bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan de vaste brug of als omleidingsroute over water. Een tijdelijke fietsbrug is meestal ook toepasbaar als loop-fietsbrug.

Autobrug huren

Voor het huren van een autobrug bieden wij diverse mogelijkheden. Wij beschikken over tijdelijke bruggen voor zowel auto’s als vrachtauto’s. Daarnaast verhuren wij vouwpontons met een draagvermogen tot 50 ton, die daardoor ook zeer geschikt zijn voor (zware) motorvoertuigen.

Brug voor zwaar werkverkeer huren

Wij verhuren noodbruggen voor zwaar werkverkeer. Een tijdelijke brug voor vrachtverkeer kan de toegankelijkheid van een infraproject aanzienlijk vergroten en biedt mogelijkheden voor de aanvoer en afvoer van materieel en bouwmateriaal.

Birobrug

Ook voor het huren van een birobrug kunt u bij ons terecht. De birobrug bestaat uit elementen en heeft een maximale vrije overspanning van 39 m1. Het bouwen van de brug gebeurt op de plaats van bestemming. Als de brugconstructie is samengesteld, wordt deze ingehezen. Uiteraard kunnen wij ook de oplegpunten van de brug verzorgen. Hiervoor geven wij advies dat afgestemd is op de situatie. De birobrug is zeer geschikt voor zwaar vrachtverkeer.

Baileybrug huren

Wij zijn in het bezit van een baileybrug. Deze tijdelijke brug bestaat uit standaard brugdelen en is snel en eenvoudig op te bouwen. De afmetingen en draagkracht van de baileybrug zijn variabel door het aantal brugelementen dat wordt gebruikt.

Treadways huren

Naast verschillende soorten tijdelijke bruggen verhuren wij treadways. Deze koppelbare constructie-elementen zijn geschikt voor bruggenbouw, slootkruisingen en stalen brugdelen. De treadways hebben een draagvermogen tot 50 ton en kunnen op land en over water worden geconstrueerd. Doordat de treadway-elementen worden gekoppeld zijn er vele gebruiksmogelijkheden. Een treadway is onder meer toepasbaar als platform, overkluizing of oprit.

Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u snel en eenvoudig aan.

Nu een offerte aanvragen >

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg