Markus BV

DRIJVEND PODIUM HUREN

Een drijvend podium biedt vele mogelijkheden voor uw evenement of feest. Op een waterrijke eventlocatie kan de bruikbare vloeroppervlakte beperkt zijn. Het huren van een drijvend platform is dé oplossing om meer ruimte voor uw artiesten en gasten te creëren.

Drijvend platform huren

Wij verhuren koppelpontons die zeer geschikt zijn als drijvend platform. Doordat de pontons aan elkaar worden gekoppeld, zijn zowel de afmetingen als de vorm variabel. Op deze manier kunnen wij het perfecte, drijvende podium bouwen voor elk event: van een uitbundig festival tot een intieme party. Daarnaast bieden onze pontons uitstekende mogelijkheden als drijvend toneel, dansvloer op het water, tijdelijke loopbrug en drijvend terras.

Evenemententent huren

U kunt bij ons ook een drijvend podium met evenemententent huren. Het succes van een buitenevenement staat of valt grotendeels met het weer. Een podiumtent is ideaal bij neerslag of kou. Bovendien vormt een tent een mooie aankleding van uw feest en biedt het mogelijkheden voor het bevestigen van de podiumverlichting.

Bent u op zoek naar een drijvend podium inclusief of exclusief evenemententent? Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte oplossing voor uw evenement.

 

Offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u snel en eenvoudig aan.

Nu een offerte aanvragen >

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg