Markus BV

DRIJVEND TERRAS HUREN

Een drijvend terras biedt de mogelijkheid om als horecagelegenheid uw terras uit te breiden. Het huren van een drijvend platform is dé perfecte oplossing om meer ruimte voor uw gasten te creëeren. 

Drijvend platform huren

Voor iedere situatie bieden wij de juiste pontonoplossing. Onze pontons bestaan uit gekoppelde elementen, waardoor de afmeting en vorm variabel zijn en precies passend gemaakt kunnen worden voor ieder terras. Op deze manier kunnen wij het ideale, drijvende terras bouwen voor elke horecagelegenheid.

Sfeervolle inrichting en tent huren

U kunt bij ons ook een drijvend terras met evenemententent huren. Een tent kan de aantrekkelijkheid van uw terras vergroten en is ideaal bij neerslag of kou. Bovendien vormt een tent een mooie aankleding van uw terras. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een houten vloer te plaatsen of een zandstrand te creëeren. 

Zo bouwden wij in de Amstel in zeer korte tijd een prachtig terras met 250 zitplaatsen en een zandstrand met 20 strandsets voor Koninklijk Theater Carré. 

Bent u op zoek naar een drijvend terras? Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte oplossing.

 

Offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u snel en eenvoudig aan.

Nu een offerte aanvragen >

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg