Markus BV

TIJDELIJKE BRUG HUREN

Bij veel (wegen)bouwprojecten zijn tijdelijke voorzieningen, omleidingen en werkwegen onmisbaar. Wij verhuren uiteenlopende brugtypen met verschillende afmetingen. Denkt u hierbij aan voetgangersbruggen, fietsbruggen en loopbruggen voor woonboten. Ook het huren van een tijdelijke autobrug of zwaar verkeer brug is mogelijk. Onze zwaar belastbare bruggen zijn in lengte variƫrend van 11 m1 tot 39 m1 vrije overspanning. Daarnaast beschikken wij over koppelpontons en vouwpontons die goed kunnen functioneren als pontonbrug.

Brug huren

Een tijdelijke brug biedt uitkomst als noodbrug en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Bij wegwerkzaamheden bijvoorbeeld is een goede doorstroming van het verkeer cruciaal. Door een noodbrug te gebruiken veroorzaakt groot onderhoud, een reconstructie of verlegging van een (snel)weg geen vertragingen. Ook voor de ontsluiting van kavels voor woningbouw, een bedrijventerrein of bouwplaats is een noodbrug een goede oplossing. Een tijdelijke dam met duiker kan zorgen voor een optimale toegankelijkheid van een woningbouw- of bedrijvenlocatie. Voor de aanvoer en afvoer van bouwmateriaal is een noodbrug over een sloot onmisbaar.

Wij willen het huren van een tijdelijke brug zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Daarom verzorgen wij natuurlijk ook het transport, het plaatsen en het verwijderen van de brugconstructie.

Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u snel en eenvoudig aan.

Nu een offerte aanvragen >

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg