Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Mirjam Molenaar 20 jaar in dienst

Mirjam Molenaar 20 jaar in dienst

Mirjam Molenaar 20 jaar in dienst

Nieuws

Mirjam Molenaar 20 jaar in dienst!

We zijn weer een mijlpaal rijker. Vandaag jubileert onze zeer gewaardeerde collega Mirjam Molenaar. Op de kop af 20 jaar geleden startte zij als administratief medewerkster en daarna groeide ze door tot werkenadministrateur. Deze laatste functie bekleedt zij tot op de dag van vandaag en gezien de waardering die zij daarvoor krijgt van haar collega’s, hopen we dat ze dat nog lang blijft doen. Mirjam staat haar mannetje in deze mannenwereld! Zij weet als geen ander de uitdagende, soms lastige, administratieve processen in goede banen te leiden. Met kennis, kunde, professionaliteit en humor, tovert zij iedere keer weer een lach op de gezichten van onze (hoofd)uitvoerders. Mirjam, gefeliciteerd met je 20-jarig jubileum en we hopen nog vele mijlpalen met je te mogen vieren!

Deel gerust!