Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Duurzaam
Windmolen Markus Graafmachine
Innovatieve slimme oplossingen

DUURZAAM

We opereren in dynamische omgevingen en dit vraagt om nauwe samenwerkingen en innovatieve slimme oplossingen. We streven hierbij naar een duurzame bedrijfsvoering, waarbij levensduur, energieverbruik, ecologisch verantwoord en comfort in evenwicht zijn.

Bij het ontwerp houden wij al rekening met de effecten op mens en milieu. Daarbij kan duurzaamheid leiden tot besparingen, maar ook waarde toevoegen aan een project en de omgeving.

Om duurzaamheid een integraal onderdeel te laten zijn van onze projecten is een nauwe samenwerking nodig. Bij de uitvoering van onze projecten zijn opdrachtgevers en samenwerkingspartners intensief betrokken. Projectoverstijgend wisselen we kennis uit en realiseren een optimaal duurzaam eindresultaat.

Daarnaast vinden wij het van cruciaal belang om te investeren in elektrisch materieel en hiermee onze verantwoordelijkheid te nemen in het terugdringen van de CO₂-uitstoot en een veilige geluidsarme werkomgeving te creëren. Wij breiden ons elektrisch materieel steeds verder uit. Zo zijn we in het bezit van klein elektrisch materieel zoals elektrische zagen tot groot materieel als elektrische wagens en machines. Sinds 2020 zijn we ook in het bezit van een elektrische knijperwagen. Lees hier meer over via deze link.