Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Veiligheid en Gezondheid
Ons veiligheidsprogramma “Veiligheid in Praktijk” (VIP)

VEILIGHEID EN GEZONDHEID

Bij Markus BV werken we bewust veilig. Met het ons veiligheidsprogramma “Veiligheid in Praktijk” (VIP) streven we naar veilige werksituaties en optimale arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Met het VIP-programma houden we onze medewerkers scherp en leren we van elkaar. Dit doen we door middel van het uitgeven van toolboxen, maandelijkse toolboxmeetings, VIP-video’s en -posters. We bespreken structureel (gevaarlijke) situaties, maar ook stimuleren wij het aandragen van goede ideeën ter verbetering van de veiligheid. Zo dragen we zorg voor een veilige werksituatie voor onszelf, onze partners, leveranciers, (weg)gebruikers en de omgeving.  

Vanaf de werkvoorbereiding tot aan de realisatie van de projecten, is veiligheid in onze bedrijfsvoering verankerd.

VCA**
Markus BV is gecertificeerd volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieuchecklist voor Aannemers (VCA**). Bekijk hier al onze behaalde certificaten.