Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Nieuwe Rede Leimuiden

Nieuwe Rede Leimuiden

Nieuwe Rede Leimuiden

Nieuws

Nieuwe Rede Leimuiden

In Leimuiden-West vindt de transformatie plaats van een voormalige vuilstort tot een royale woonwijk in een waterrijk polderlandschap. Nieuwbouwplan Nieuwe Rede biedt ruimte aan 80 woningen, waaronder vrijstaande, twee-onder-een-kap- en rijwoningen, een haventje en een sportcomplex. Vibu Projectontwikkeling gunde ons de opdracht voor het saneren, voorbelasten en bouwrijp maken van het gebied.

Op 15 juli zijn wij gestart met de realisatie. Onze werkzaamheden bestaan uit het herschikken van 40.000 m3 stortmateriaal en het (per schip) leveren van 30.000 m3 zand en 33.000 m3 grond. Wij verwerken 190.000 m1 verticale drainage en brengen 1.200 m1 schoeiing en een (gedeeltelijk) stalen damwand aan. Naar verwachting leveren wij onze werkzaamheden in juli 2020 op.

Deel gerust!