Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Nieuwe samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon
Nieuws impressie WITT Woerden

Nieuwe samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon

Nieuwe samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon

Nieuws

Nieuwe samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon

Synchroon is een landelijk werkende projectontwikkelaar die, net als onze organisatie, ruim 75 jaar bestaat. Hun ervaring ligt in het ontwikkelen en realiseren van grote- en kleinschalige bouwprojecten. Samen met Synchroon creëren we een nieuwe duurzame nieuwbouwwijk in Woerden onder de projectnaam WITT. Het gaat om 38 royale eengezinswoningen en 74 appartementen.

Het uitgangspunt is ‘groen, stedelijk wonen’: een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen buitenspelen. De duurzame woningen worden gasvrij en natuurinclusief gebouwd en voorzien van zonnepanelen.

Voor dit project verrichten wij het grondwerk ten behoeve van nieuwe sloten en wegen, de aanleg van het rioleringssysteem en de nutsstroken, en het aanleggen van de warmte en koude leidingen.

Tevens verzorgen wij de bouwkundige werkzaamheden voor de bouwer Lithos Bouw & Ontwikkeling. Na diverse faseringen van het project realiseren we de uiteindelijke inrichting. Zoals aanleg verhardingen, groen inrichting, openbare verlichting en speelplaatsen.

Deel gerust!