Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Nieuwe woonwijk Stommeerpolder
Polderzoom Aalsmeer kraan en mooie lucht

Nieuwe woonwijk Stommeerpolder

Nieuwe woonwijk Stommeerpolder

Nieuws

Nieuwe woonwijk Stommeer Polder

Het plangebied Polderzoom 2 ligt in de Stommeerpolder. Op deze voormalige agrarische landerijen met oude kassen vindt een volledige transformatie plaats naar een nieuwe woonwijk. De 130 nieuwbouwwoningen in het project ‘Stommeerhoff’ maken onderdeel uit van Polderzoom fase 2. In Polderzoom worden verschillende woonbuurten met een dorps karakter gerealiseerd voor MEER Vastgoed, KB wonen en de gemeente Amstelveen.

Eind 2020 waren we op de projectlocatie al bezig met de aanleg van de ontsluitingsweg Burgemeester Hoffscholteweg voor gemeente Amstelveen/Aalsmeer. Net voor het einde van 2020 hebben wij ook voor de gemeente Amstelveen/Aalsmeer de aanleg van de voorbelasting aangenomen.

Achtergrondinformatie

Door de goede relatie en het meedenken met de opdrachtgever MEER Vastgoed hebben wij een passende prijs-kwaliteit aanbieding gemaakt voor het uitvoeren van de bodemsanering. Daardoor is ons de opdracht voor het verzorgen van de bodemsanering, sloop- en opbreekwerkzaamheden, asbestsanering en het bouwrijp maken gegund.

Ter voorbereiding van het project hebben we alle werkzaamheden in 3D uitgewerkt om deze vervolgens in het veld te gaan realiseren.

Voor de bodemsanering verzorgt IDDS de milieukundige begeleiding. Bijzonder aan dit project is dat er voor het behalen van de zetting wordt gewerkt met een onderdruksysteem, dit in samenwerking met Cofra B.V.. Door middel van de inzet van dit systeem is de zettingseis eerder behaald, zodat we in een korte totale duur dit gehele project kunnen realiseren.

In het eerste kwartaal voert Braam Minnesma de eerste bouwwerkzaamheden door uit. Tot die tijd zijn we druk bezig zijn met het aanbrengen van de voorbelasting en de verticale drainage (BeauDrain-S Cofra B.V.).

Deel gerust!