Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

MARKUS BEHAALT TREDE 5 CO2 PRESTATIELADDER EN BRL SIKB 7500 

Als uw vertrouwde partner op het gebied van infra, saneren, slopen waterbouw en natuurbouw zijn wij verheugd te berichten dat Markus twee nieuwe certificaten heeft behaald: CO2-bewust niveau 5, en de BRL SIKB 7500/Protocol 7510, droog zeven van verontreinigde grond en baggerspecie. De droge zeeftechniek hebben wij op het project Brokking aan de Zaan toegepast, waarbij onze zeefmachine de verontreinigde grondfractie heeft gescheiden van de puinfractie. Hierdoor is de afzet van zowel de grond- als de puinfractie duurzamer en efficiënter. Daarnaast heeft het nog een ander positief effect, door het verminderde aantal transportbewegingen draagt het bij aan het beperken van de CO2-uitstoot.


Wij blijven ons op verschillende manieren inzetten de CO2-uitstoot te reduceren en schaffen daarom zoveel mogelijk energiezuinig en duurzaam materieel aan. Zo schaften wij onlangs een elektrische auto E-UP en een mobiele saneringsunit voorzien van zonnepanelen aan. Onze elektrisch geleasede E Golf worden binnenkort verwacht. Voor het opladen van beide elektrische auto’s plaatsen wij op onze locaties in Amsterdam en in Halfweg een laadpaal, kortom allemaal duurzame investeringen. Ook zijn we ons ervan bewust dat de aankoop van handgereedschap met accu beter is voor het milieu. 


Door onze machinisten deel te laten nemen aan de cursus ‘Het nieuwe draaien’ zorgen wij ervoor dat de zij zuiniger omgaan met brandstof en de bewustwording voor CO2-reductie groter wordt. Door doelgericht en samen bezig te zijn met het verbeteren van ons milieu werken wij mee aan een duurzame toekomst.

 
 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam