Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

UPDATE DE OEVERS ROELOFARENDSVEEN

Sinds 2013 werken wij aan De Oevers in Roelofarendsveen. In deze nieuwbouwwijk komen 300 woningen, 6 appartementengebouwen en 5 commerciële ruimten. Wij verwierven dit mooie project op basis van Best Value Procurement. In de afgelopen jaren hebben wij in samenwerking met Heembouw veel werk verzet. Het is nu al goed zichtbaar wat een prachtige woonomgeving De Oevers wordt. En het is nog niet eens klaar!

Wij hebben het openbare gebied van fase 1 inmiddels overgedragen aan Gemeente Kaag en Braassem. Dit houdt in dat zij het beheer en onderhoud hiervan verder verzorgen. Ook de overdracht van fase 2 laat niet lang meer op zich wachten. Wij stellen hiervoor de dossiers met de kwaliteitsaspecten, inclusief de revisiegegevens, op. De technische vooropname met de gemeente is onlangs gehouden.

Momenteel werken wij aan de aanleg en inrichting van de openbare gebieden rondom de grote commerciële ruimte met 58 appartementen, waarvan Heembouw Bouw de aanbouw realiseert. Vóór de komende feestdagen zullen de nieuwe bewoners de recent gebouwde woningen aan de Oostoever en de Zuidoever betrekken. Uiteraard mogen zij rekenen op een strak aangelegde straat, de speciale lichtmasten, bomen, beplanting en verdere inrichting. Bovendien rondden wij onlangs de vissteiger af.

Na afronding van de commerciële ruimte, de 58 appartementen en de andere woningen en bouwblokken zullen wij ons richten op de verdere faseringen. Wij verwachten rond mei 2018 te starten met de aanleg van de overige openbare gebieden. Ons doel is om eind 2018 De Oevers volledig op te leveren.

Kijk hier verder voor een impressie van De Oevers.

 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam