MARKUS FELICITEERT BOUWBEDRIJF DE NIJS MET HUN 100-JARIG JUBILEUM

Foto v.l.n.r: Erik van der Neut, Wilfred de Nijs, Daniëlle de Nijs en Mike Coffeng

Dit jaar bestaat Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. 100 jaar. Een eeuwfeest dat zij graag in mei 2020 hadden willen vieren in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. 

Door het coronavirus kon dit feest helaas niet doorgaan. Ondanks dat het feest niet door kon gaan willen we als samenwerkingspartner deze bijzondere mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. En omdat we de samenwerking met Bouwbedrijf De Nijs al jaren zien zitten, benadrukten we dit extra door hen een passend cadeau te overhandigen: drie ergonomische zitbalstoelen met de tekst: “We zien het samen wel zitten!”.

Ook bij De Nijs werken velen vanuit huis. Deze ergonomische zitbalstoelen kunnen zij uitlenen aan medewerkers om een actieve zithouding te stimuleren en/of rugklachten te verminderen. We hopen dat De Nijs veel plezier aan het cadeau beleeft.

Samen met Bouwbedrijf De Nijs hebben we 175 jaar kennis en ervaring in huis, wat bijdraagt aan een vakkundige en optimale samenwerking. Wij bedanken Bouwbedrijf De Nijs voor deze prettige samenwerking en kijken ernaar uit deze in de toekomst voort te zetten.  

 

 
 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg