Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

VOORLICHTING DODE HOEK BASISSCHOLEN 

Kinderen vormen een zeer kwetsbare groep in het verkeer en naar verhouding raken vaak jonge fietsers (ernstig) gewond bij een aanrijding met een bestel- of vrachtwagen. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) en op verzoek geven wij voorlichting op basisscholen over de dode hoek. Omdat wij graag willen bijdragen aan hun verkeersveiligheid, bezocht onze speciaal getrainde chauffeur Peter Bijkerk samen met VVN basisschool ’t Joppe in Nieuw-Vennep en op verzoek van één van onze medewerkers bezochten we de basisschool van zijn dochter; De Klarinet in Lisse.

Er werd voorlichting gegeven in de klas én natuurlijk bij onze vrachtwagen. Peter liet de kinderen zien wat de gevaarlijke plekken zijn rondom de vrachtwagen en waar de dode hoek zit. Vervolgens mochten de kinderen de vrachtwagencabine en het zicht van daaruit bekijken. Wij hopen dat zij hierdoor veiliger aan het verkeer kunnen deelnemen.

De voorlichting op basisscholen kwam mede tot stand als onderdeel van een samenwerking tussen VVN en de Vervoerregio Amsterdam.

 
 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam