INFORMATIEBIJEENKOMST DE NIEUWE TUINDERIJ OOST

In Zuidoostbeemster vindt de ontwikkeling van De Nieuwe Tuinderij Oost plaats, een nieuwbouwplan bestaande uit 300 luxe woningen. Markus verzorgt hiervoor de voorbereidende werkzaamheden, de benodigde kleiwinning en maakt het gebied bouw- en woonrijp.

Bij dit soort projecten is goede communicatie en een gevoel van betrokkenheid cruciaal. Bewoners en andere stakeholders willen graag weten wat er speelt in hun omgeving. Om die reden organiseerden wij in samenwerking met buurtvereniging Purmerenderweg een informatiebijeenkomst.

Op vrijdagmiddag 21 juni mochten wij zo’n 80 belangstellenden verwelkomen met koffie en koek. Na een korte speech van directievoerder Martijn Nanninga werden de bezoekers in vier groepen verdeeld voor de rondleiding. Zij gingen onder begeleiding van Martijn, Dave (hoofduitvoerder), Stijn (werkvoorbereider) en Remco (uitvoerder)  het bouwterrein op. Daar stonden op vier verschillende locaties tafels met overzichtstekeningen. Bij iedere tekening gaven de gidsen uitleg over het verloop van het project. Na zo’n drie kwartier kwam iedereen weer samen bij de startlocatie, waar gelegenheid was voor een drankje en het uitwisselen van indrukken.

De aanwezigen stelden de informatie over het project en de gastvrijheid erg op prijs. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op een geslaagde bijeenkomst. 

Klik hier voor het artikel hierover uit Binnendijks de plaatselijke huis-aan-huis krant.

 
 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg