Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

MARKUS LANCEERT NIEUW VIP-LOGO

Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, opdrachtgevers en onderaannemers vinden wij belangrijk, daarom organiseren we vandaag de Veiligheid In Praktijk-dag en lanceren wij ons nieuwe VIP-logo. Door VIP op de agenda te zetten bouwen wij samen met medewerkers en derden aan veilige arbeidsomstandigheden.

De bouw- en infrasector scoort in vergelijking met andere sectoren hoog als het gaat om arbeidsongevallen, daarom besteden wij extra zorg en aandacht aan de veiligheid.

Met Veiligheid in Praktijk (VIP) willen wij de bewustwording van alle betrokkenen bij onze organisatie vergroten en een veilige werkomgeving en optimale arbeidsomstandigheden creƫren. Aan het eind van de werkdag wil immers iedereen veilig en gezond naar huis. Fit en gezond van je pensioen kunnen genieten hoort daar natuurlijk ook bij.

Vandaag ontvangen al onze medewerkers een oranje veiligheidshesje met het nieuwe VIP-logo. Beschouw iedere werkdag als VIP-dag en zorg te allen tijde voor een veilige werkomgeving voor jezelf maar ook voor anderen!

 
 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam