WESTERERF HEILOO IN BOUWTEAMVERBAND

Van Henselmans Ontwikkeling kregen wij opdracht voor project Westererf in Heiloo. Op die locatie vindt de ontwikkeling van 12 rijwoningen en 4 vrijstaande woningen plaats. Wij denken mee in het ontwerp van de openbare ruimte, verzorgen de realisatie en de overdracht aan Gemeente Heiloo.

Wij realiseren het project in bouwteamverband en werken daarbij met BIM (Bouwwerk Informatie Modellering). Dit is een methode waarbij alle partijen in een project (samen)werken met behulp van een digitaal informatiemodel. Hierdoor heeft iedereen continu toegang tot de meest actuele informatie. 

Tijdens de selectie keek Henselmans onder meer naar besparings-/ optimalisatiemogelijkheden en de (verdeling van) kansen en risico’s. Zij waren positief over de aandacht die wij in ons plan besteedden aan het proces voorafgaand en volgend op de uitvoering. ‘Markus ontzorgt, neemt de risico’s weg en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding’, op basis daarvan gunde Henselmans ons de opdracht. Kortom: een echt Markus project, dat wij op basis van meedenken, vertrouwen en samenwerking mochten aannemen.

 
 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg