NIEUWE SAMENWERKING MARKUS BV EN PROJECTONTWIKKELAAR SYNCHROON

Synchroon is een landelijk werkende projectontwikkelaar met, net als Markus BV, ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van grote- en kleinschalige projecten. Samen met Synchroon creëren we een nieuwe duurzame nieuwbouwwijk in Woerden onder de projectnaam WITT. Het gaat om 38 royale eengezinswoningen en 74 appartementen.

Het uitgangspunt is ‘groen, stedelijk wonen’: een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen buitenspelen. De duurzame woningen worden gasvrij en natuurinclusief gebouwd en voorzien van zonnepanelen.

Voor dit project zal Markus BV het grondwerk verrichten ten behoeve van nieuwe sloten en wegen, de aanleg van het rioleringssysteem en de nutsstroken, en het aanleggen van de warmte en koude leidingen.

Tevens verzorgt Markus BV de bouwkundige werkzaamheden voor de bouwer Lithos Bouw & Ontwikkeling. Na diverse faseringen van het project realiseren we de uiteindelijke inrichting. Zoals aanleg verhardingen, groen inrichting, openbare verlichting en speelplaatsen.

 

 
 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg