Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Opnieuw elektrisch
Rick, Kevin en Arie bij de elektrische Nissan-bus

Opnieuw elektrisch

Opnieuw elektrisch

Nieuws

Opnieuw elektrisch

Verduurzamen staat bij de combinatie Markus-Veekens hoog in het vaandel. Eerder dit jaar voegden we twee elektrische Nissans in een ‘open’ uitvoering toe aan ons wagenpark. Afgelopen vrijdag werd daar een nieuw exemplaar aan toegevoegd. Deze keer in een gesloten bestelbus uitvoering. De bus zal gebruikt worden voor onze werkzaamheden in Amsterdam Noord die in opdracht van gemeente Amsterdam worden uitgevoerd onder de Samenwerkingsovereenkomst (SOK) Elementenverharding. Na een rondje proefrijden op de parkeerplaats van onze HUB nam onze logistiek coördinator van de SOK, Rick Hollenberg, de sleutels van de bestelbus in ontvangst uit handen van Stern brandmanager Patrick Hoebers. ´Duurzaam doen we samen! Met de inzet van deze Nissan e-NV200 bij onze werkzaamheden wordt Amsterdam-Noord weer een stukje groener,´ aldus Rick Hollenberg.

Deel gerust!