Markus BV

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Markus is in het bezit van alle certificaten die vereist zijn voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Uiteraard hebben ook onze medewerkers de benodigde certificaten voor een veilige, duurzame en optimale uitvoering van hun werkzaamheden.

Op onze projecten en kantoor zetten wij mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun kansen op een baan te vergroten, 'social return'. Wij werken hiertoe samen met diverse organisaties, zoals Pantar en collega aannemers.  Eveneens hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Gemeente Amsterdam afgesloten.


Wij dragen organisaties die zich inzetten voor een goede en gezonde leefomgeving een warm hart toe. Daarom zijn wij Vriend van Landschap Noord-Holland en Natuurmonumenten. Wij verzorgen het onderhoud van 'De Bolneus', een nostalgisch oud brandweervoertuig van de brandweervereniging in Halfweg. Daarnaast werken wij samen met Veilig Verkeer Nederland (VVN) en geven wij voorlichting op basisscholen over de dode hoek. Ook zijn wij lid van Cycle Capital en sponsoren wij Museum Stoomgemaal Halfweg, Villa JoepMuziekvereniging Excelsior HoofddorpTerriers Hockey, HC Spaarndam, HSC De BataafSC Eendracht '82, Timmerdorp CastricumSport-InStichting ALS, Maag Lever Darm Stichting Running4Roos, Dokters van de Wereld, Klimmen tegen MSSV SpaarnwoudeReddingshonden Team Noord-Holland, Priknick Purmerend, Stichting Daniel van der Vorm, Fietsen tegen de ziekte Duchenne, Stichting De Hond Kan De Was Doen en zamelen wij lege cartridges in voor eeko.nl, waarbij wij het goede doel Cliniclowns ondersteunen.

Wij hebben in 2020 donaties gedaan aan twee belangrijke goede doelen die zich inzetten om het voor een ander beter te maken; Stichting Het Vergeten Kind en de Voedselbank Haarlemmermeer.

Stichting Landschap Noord-Holland bestond in 2016 80 jaar. Om te laten zien hoe bijzonder de Noord-Hollandse natuur is, maakten zij een korte film die u meeneemt op reis door de provincie.

 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg