Markus BV

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Markus is in het bezit van alle certificaten die vereist zijn voor een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Uiteraard hebben ook onze medewerkers de benodigde certificaten voor een veilige, duurzame en optimale uitvoering van hun werkzaamheden.

Op onze projecten en kantoor zetten wij mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun kansen op een baan te vergroten, 'social return'. Wij werken hiertoe samen met diverse organisaties, zoals Pantar en collega aannemers.  Eveneens hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Gemeente Amsterdam afgesloten.


Wij dragen organisaties die zich inzetten voor een goede en gezonde leefomgeving een warm hart toe. Daarom zijn wij Vriend van Landschap Noord-Holland en Vriend van de Duinen voor Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Ook zijn wij sponsor van Museum Stoomgemaal Halfweg, Villa JoepMuziekvereniging Excelsior HoofddorpStichting ALS, Future Alkmaar, Terriers Hockey, SC Eendracht '82, Timmerdorp CastricumUBA fietsteam voor KWF Kanker BestrijdingSport-InMarina Könst fietst voor Alpe d'HuZesteam voor Anneke beklimt de Mont Ventoux tegen MS en team Tessa beklimt de Alpe d'Huez voor KWF.

Stichting Landschap Noord-Holland bestond in 2016 80 jaar. Om te laten zien hoe bijzonder de Noord-Hollandse natuur is, maakten zij een korte film die u meeneemt op reis door de provincie.

 

HOOFDKANTOOR
Kwadrantweg 7 Amsterdam
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 20564
1001 NN Amsterdam