Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  BIM
Optimaal samenwerken

BIM

Bij Markus BV werken we met BIM. BIM staat voor: Building Information Modeling, oftewel: Bouw Informatie Modellering. BIM is een intelligent, op modellen gebaseerde constructies dat ook in de Infra inzicht biedt om sneller, economischer en duurzamer projecten te creëren. 

Met BIM wordt alle relevante informatie en data gebundeld. Van het maken van de aanvraag-, bestek- en werktekeningen voor projecten, 3D ontwerpen tot documentatie, van rapporten tot meetgegevens en van as-built data tot foto’s. Al deze data wordt beheerd met BIM en wordt moeiteloos met alle betrokken partijen gedeeld.

Het voordeel van het werken met BIM is om optimaal samen te werken en faalkosten te verminderen. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn werken met dezelfde informatie, wat zorgt voor betere communicatie en ketenintegratie. Daarnaast is BIM continu beschikbaar en altijd actueel.

Bekijk hier naast de video voor meer uitleg over het gebruik van BIM binnen Markus BV.