Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  CO2-prestatieladder
Windmolen Markus Graafmachine

Bijdragen aan een beter milieu

CO2-PRESTATIELADDER

Om bij te dragen aan een beter milieu en meer inzicht te krijgen in onze CO2-uitstoot zijn wij gestart met de CO2-Prestatieladder. Door het maken van een CO2-voetafdruk brachten wij onze belangrijkste CO2-emissiebronnen in kaart. Wij behandelen CO2-reductie conform niveau 5 van de CO2-Prestatieladdereisen van SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen). Elk half jaar communiceren wij in- en extern over ons energiebeleid, CO2-voetafdruk en reductiedoelstelling.

Inzicht

Wij rekenen ons energieverbruik om naar CO2-emissies voor meer inzicht in de CO2-uitstoot per energiestroom. Hierdoor kunnen wij een effectieve reductiedoelstelling bepalen. In 2016 vond de eerste berekening van de CO2-footprint plaats. Deze berekenen wij nu elk half jaar.

Reductie

Wij stellen een reductiedoelstelling en -maatregelen op om effectief de CO2-uitstoot te reduceren. De reductiemaatregelen beoordelen wij elk half jaar op effectiviteit.

Communicatie

Over ons energiereductiebeleid communiceren wij elk half jaar. Daarbij informeren wij over inzicht, reductie en participatie aan een initiatief.

Participatie

Wij nemen actief deel aan initiatieven rond CO2-reductie binnen en buiten onze sector. In dit kader zijn wij lid van Stichting Nederland CO2 Neutraal.

Certificaten en overige documenten