Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Materieel
Uiteenlopend materieel en tijdelijke voorzieningen

MATERIEEL

Markus heeft een aanzienlijk materieelpark met diverse transportmiddelen, waaronder 10×8, 8×8 ws en 6×6 ws met kraan kippervrachtauto’s, een containerauto en oprijwagen.

Ook zijn we in het bezit van rupskranen van 800 kilogram tot en met 40 ton, uitgerust met overdruk en uiteenlopende toebehoren. Denkt u hierbij aan kantelbakken, sloophamers, een stobbenfrees en crushers.

Daarnaast hebben wij shovels, een grondzeef, pompen en een uitgebreid assortiment aan units, schaftwagens, mobiele decontaminatie units, stroom- en wateraggregaten en opslagcontainers.

Wij bezitten eveneens uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen zoals pontons, bruggen, spuitbuizen en rijplaten, die beschikbaar zijn voor verhuur.