Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Materieel
Uiteenlopend materieel en tijdelijke voorzieningen

MATERIEEL

Wij hebben een aanzienlijk materieelpark met diverse transportmiddelen, waaronder 10×8, 8×8 ws en 6×6 ws met kraan kippervrachtauto’s, een containerauto en oprijwagen.

Ook zijn we in het bezit van rupskranen van 800 kilogram tot en met 40 ton, uitgerust met overdruk en uiteenlopende toebehoren. Denk hierbij aan kantelbakken, sloophamers, een stobbenfrees en crushers.

Daarnaast hebben wij shovels, een grondzeef, pompen en een uitgebreid assortiment aan units, schaftwagens, mobiele decontaminatie units, stroom- en wateraggregaten en opslagcontainers.

Wij beschikken eveneens over uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen zoals pontons, bruggen, spuitbuizen en rijplaten, die beschikbaar zijn voor verhuur.