Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Organisatie
Divers gespecialiseerd personeel

ORGANISATIE

Markus BV heeft circa 110 medewerkers waaronder divers gespecialiseerd personeel. Wij adviseren over zaken van ontwerp tot en met oplevering en realiseren dit uiteraard in de praktijk.

Ons bedrijfsbureau verzorgt ontwerpen, calculaties, bestekken, planningen, vergunningen en uitvoeringsplannen. Deze zaken worden zorgvuldig afgestemd met de uitvoeringsafdeling, zodat ontwerp en oplevering optimaal op elkaar aansluiten. Wij hebben eveneens een eigen maatvoeringsafdeling, grondstoffenhandel en materieelpark, inclusief tijdelijke voorzieningen voor de verhuur.

De dagelijkse leiding van de verschillende afdelingen en projecten ligt in handen van het Management Team, bestaande uit:

Directeur

C.M. (Cock) Nelis

Directeur

E.G. (Erik) van der Neut

Hoofd bedrijfsbureau

W. (Wilko) Cornelissen

Bedrijfsleider

W. (Walter) Sterkenburg

Projectleider

D.N.H. (Dennis) Smal

Coördinator materieeldienst

F. (Ferry) Lörinc

Business Controller

T. (Thijs) Nelis