Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Piet zwaait af!

Piet zwaait af!

Piet zwaait af!

Nieuws

Piet zwaait af!

Vandaag, 29 juni 2022, is de officiële laatste werkdag van Piet de Regt. Maar liefst 38 (!) jaar heeft hij bij Markus de scepter gezwaaid over de financiële afdeling. Afgelopen vrijdag werd Piet daarom, temidden van zijn -bijna oud- collega´s, in het zonnetje gezet. Na een leuke speech vol anekdotes die een goed beeld schetsten van Piet door de jaren heen, was het moment daar om de afscheidcadeau´s te overhandigen. Te beginnen met een gebbetje. Piet kreeg een unieke, in de Markus-kleuren gespoten, rollator, voorzien van een bak geraniums zodat hij in vol ornaat met pensioen kan gaan! Piet kon de humor er wel van inzien en liep er ter plekke een ererondje mee, tot hilariteit van de aanwezigen! Ook de karikatuur viel in goede aarde en om af te sluiten kreeg Piet een mooie vakantiebon om naar eigen inzicht te besteden. Piet, we gaan je missen! Geniet van je pensioen en je vrije tijd en kom af en toe nog eens aanwaaien.

Deel gerust!