Markus BV

Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

DEO NEO HAARLEM

Status Opgeleverd
Projectnaam Deo Neo
Locatie Haarlem
Opdrachtgever VOF Deo-terrein (AM en De Key Projectontwikkeling)
Looptijd Mei 2011 - december 2016
Activiteiten Grondwerk, rioolwerk, bouw- en woonrijp maken
Projectomvang € 2,5 miljoen


Achtergrondinformatie
In het centrum van Haarlem, op het voormalige terrein van het Sint Joannes de Deo Ziekenhuis, is de woonwijk Deo Neo gerealiseerd. Deo Neo bestaat uit 108 eengezinswoningen, 74 appartementen en 2 commerciële ruimten. Markus maakte het terrein bouw- en woonrijp en ondersteunde de woningbouwers met diverse werkzaamheden.

Wij verzorgden onder meer het grondwerk voor riolering en terreininrichting met toepassing van bron- en spanningsbemaling. Het vrijkomende grond hebben wij gezeefd en toegepast op dit project en op andere locaties. Ook hebben wij een EPS ondergrond inclusief drainagesysteem aangebracht voor het parkeerdek van een ondergrondse parkeergarage.

De afstemming van planning en realisatie vormde een uitdaging omdat Deo Neo versnipperd en in fasen is gebouwd. Wij hebben hiervoor met de opdrachtgever en betrokken bouw- en nutsbedrijven diverse oplossingen uitgedacht. Ook de aanwezigheid van nieuwe bewoners, schoolgaande kinderen en omwonenden vergde onze aandacht en de nodige coördinatie. 

Wij hebben de vele (deel)oplevermomenten behaald, het project volgens planning afgerond en ervoor gezorgd dat het openbaar gebied kon worden overgedragen aan Gemeente Haarlem. Het resultaat is een smaakvolle woonwijk, die naar volle tevredenheid van alle stakeholders werd gerealiseerd. 

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg