Markus BV

Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

SANEREN EN BOUWRIJP MAKEN GELDERLANTLAAN IN UTRECHT

Status Opgeleverd
Projectnaam Saneren en bouwrijp maken Gelderlantlaan
Locatie Utrecht
Opdrachtgever BRE Gelderlantlaan B.V.
Looptijd Juli - december 2018
Activiteiten Saneren, bouwrijp maken
Projectomvang € 493.000,-


Achtergrondinformatie
De Gelderlantlaan ligt op bedrijvenpark Westraven in Utrecht en transformeert tot een moderne, nieuwe busremise. Er komt ruimte voor 185 bussen, een tankstation, energievoorzieningen, bedrijfs- en parkeerruimte. Markus kreeg van BRE Gelderlantlaan B.V. opdracht voor het saneren en bouwrijp maken van het terrein.

Wij verwijderen op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze de achtergelaten bouwwerken van de tijdelijke bewoners en de overige losse objecten die op het terrein aanwezig zijn. Daarnaast maaien en verwijderen wij houtopstand en groenvoorzieningen.

Van 1956 tot 1991 was er op het terrein een noodbrandstofopslag in gebruik, waardoor bodemverontreiniging is ontstaan. Wij saneren de verontreinigde grond en voeren deze af. Op de stabilisatielagen verwijderen wij grond en wij voeren zand aan voor de ophoging van het terrein, dat wij vervolgens zullen egaliseren. In de watergang brengen wij duikers aan en langs de oever een stalen damwand voor een te realiseren bouwweg. Wij leveren het terrein voor het einde van 2018 bouwrijp op.

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg