Markus BV

Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

Het Riessenveld Watergang

Status In realisatie
Projectnaam Het Riessenveld
Locatie Watergang
Opdrachtgever Arno en Heidi Mommer
Looptijd Maart 2017 - maart 2018
Activiteiten D&C, slopen, saneren, bouw- en woonrijp maken
Projectomvang € 1.225.000


Achtergrondinformatie
Op een voormalig bedrijventerrein in Watergang vindt de ontwikkeling van woningbouwlocatie Het Riessenveld plaats. Het landelijk gelegen terrein biedt ruimte aan 39 riante Waterlandse woningen. Na een intensieve voorbereidingsperiode kreeg Markus van grondeigenaren Arno en Heidi Mommer opdracht voor het ontwerpen en realiseren van het openbare terrein.

Het bestaande terrein bestaat uit puin dat vervuild is met asbest. Wij verwijderen dit onder veiligheidscondities 3T/-F en uiteraard met grote zorg voor de leefomgeving. Onze werkzaamheden bestaan verder uit het slopen van de aanwezige woningen en opstallen, het bouw- en woonrijp maken en het regelen van het omgevings- en vergunningenmanagement. Ook dragen wij zorg voor de overdracht naar Gemeente Waterland.

Aan de realisatie van Het Riessenveld ging 4 jaar van overleg en voorbereiding vooraf. Wij werken met de ontwikkelende partij samen op basis van open communicatie, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Alle betrokkenen kijken met vertrouwen uit naar het verwezenlijken van een mooie woonwijk die een aanwinst zal zijn voor Watergang.

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg