Markus BV

Direct contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Bel of mail nu >

TUIN VONDELPARKPAVILJOEN AMSTERDAM

Status Opgeleverd
Projectnaam Tuin Vondelparkpaviljoen
Locatie Vondelpark Amsterdam
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam, Stadsdeel West
Looptijd Eind 2013 tot medio 2014
Activiteiten Grondwerk, saneren, bouw- en woonrijp maken, rioolwerk
Projectomvang € 399.000Achtergrondinformatie
Het Vondelparkpaviljoen is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht als het Amsterdamse Media center, van waaruit AT5 en AVROTROS uitzenden. Markus heeft het project aangenomen op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Hierbij is naast de prijs ook het plan van aanpak een selectiecriterium.

Wij hebben onder saneringscondities de gehele buiteninrichting verzorgd. De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van de riolering, het aanbrengen van nieuw straatwerk en het opnieuw inrichten van de tuinen met beplanting.

Een aandachtspunt binnen het project vormde de absolute noodzaak om de geplande opening van het paviljoen te halen en bereikbaarheid te garanderen. In het paviljoen zijn studio- en horecaruimtes gevestigd, die gedurende de infra werkzaamheden werden verbouwd. AVROTROS had de eerste studio-opnames al ingepland en ook de in het paviljoen gevestigde horecaonderneming moest op tijd kunnen starten. Wij hebben hiertoe een nauwgezet plan van aanpak opgesteld en het omgevingsmanagement hoge prioriteit gegeven. Hierdoor is de planning perfect gehaald en konden wij met gepaste trots de feestelijke opening met burgemeester en wethouders live op TV zien.

HOOFDKANTOOR
Leeweg 2 Zwanenburg
020 587 40 00

E-MAIL
info@markusbv.nl

 

MATERIEELDIENST

Haarlemmerstraatweg 149 Halfweg
020 497 87 39

 

BTW NUMMER
NL0067.33.074.B.01

 

POSTADRES
Postbus 27
1160 AA  Zwanenburg