Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Sanering Groeneweg – Een opdracht in ‘onze achtertuin’!

Sanering Groeneweg – Een opdracht in ‘onze achtertuin’!

Sanering Groeneweg – Een opdracht in ‘onze achtertuin’!

Nieuws

Saneren Groeneweg - Een opdracht in ‘onze achtertuin’!

Op pakweg 500 meter van onze materieeldienst in Halfweg, voerden wij in opdracht van Rijkswaterstaat ‘Grote projecten en onderhoud’ een bodemsanering uit aan de Groeneweg in Halfweg, op de grens met Vinkebrug. De aanleiding van de bodemsanering is de voorgenomen overdracht van de diverse percelen aan Staatsbosbeheer. Op deze percelen hebben voorheen woonhuizen en opstallen gestaan. Alle percelen zijn gesaneerd op zowel bodemverontreiniging als op bodemvreemd materiaal. De bodemverontreiniging is verwijderd door het ontgraven en afvoeren van de grond. Het bodemvreemde materiaal is verwijderd door de grond op locatie uit te zeven. Tijdens de saneringswerkzaamheden van de bodemverontreinigingen waren veiligheid- en milieukundige begeleiding van toepassing.

De projectlocatie ligt in een ecologisch waardevol gebied, midden tussen weilanden, daardoor is er gewerkt conform een ecologisch werkprotocol en zijn de werkzaamheden door een ecoloog begeleid.

Na de saneringswerkzaamheden is bosplantsoen aangeplant en is er gras ingezaaid.

Deel gerust!