Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Sloop opstallen Van Ackerterrein

Sloop opstallen Van Ackerterrein

Sloop opstallen Van Ackerterrein

Nieuws

Sloop opstallen Van Ackerterrein

Samen met onze zusteronderneming Sturm BV, heeft Markus de sloop uitgevoerd op het project Van Ackerterrein in Landsmeer. Aansluitend zal Sturm de bodemsanering en de bouwrijpmaakwerkzaamheden uitvoeren. Op deze inbreilocatie in het hart van Landsmeer worden zestien appartementen voor senioren en zestien woningen voor starters gebouwd.

Op de locatie was eerder een metaalfabriek gevestigd. In de gesloopte opstallen was goed te zien dat er gewerkt is met grote metaalbewerkingsmachines. Door dit project samen met Sturm integraal op te pakken wordt de doorlooptijd zo kort mogelijk gehouden zodat er aansluitend snel gestart kon worden met de bouw van de woningen. Eind april is gestart met de asbestsanering, daarna werden bouwmaterialen geoogst om deze elders circulair in te zetten. Betonpuin is afgevoerd naar Smart Circulair, zij recyclen het oude beton om daar weer nieuw beton van te maken.

De locatie is midden in Landsmeer en omgevingstevredenheid is erg belangrijk voor Markus. Het omgevingsmanagement pakken we samen met Sturm en de ontwikkelaar op met de basis: minimaliseren van overlast en verkorten van de doorlooptijd.

Deel gerust!